در یادداشتی به حاشیه های جشن انجمن منتقدان سینما اشاره و عنوان کرد که این اتفاقات جشن را به سمت غیرحرفه ای شدن برده است.
مجید عباسی تهیه کننده فیلم سینمایی دو لکه ابر با نگارش یادداشتی به خطاب به متولیان و مسولان سینمایی کشور و اهالی فرهنگ و هنر از بی توجهی به سینمای مستقل واقعی گلایه کرد
هنر برای ارائه به مردم است،هم هنرمند حق دارد هنرش را عرضه کند و هم مردم حق دارند از این موهبت الهی بهره ببرند.
دنیای سینما: اقدام شتابزده ابلاغ درجه بندی سنی به برخی فیلم های مسئله دار و هنجارشکن از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جای تامل دارد.
دنیای سینما: شرلی مکلین یکی از بازیگران صادق و بااستعداد سینماست. او با نخستین فیلمش یعنی «دردسر هری» آلفرد هیچکاک، به دل مخاطبان سینما نشست و بعد از آن به جمع پرکارترین بازیگران دهه 50 و 60 پیوست. تنها عکسهای قدیمی سیاه و سفید او با آن موهای کوتاه برای خنداندن شما کافی است.
شناخت اولین گام ارتباط است، به همین دلیل سریال «خانه پوشالی» یا هزاران اثر اینچنینی در امریکا ساخته میشود، مردم «ایالات متحده امریکا» با عباراتی مانند «واشنگتن دی. سی.»، «کاخ سفید» «سنا و کنگره» زندگی میکنند، مانند جامعه خودمان که با اصطلاحاتی همچون «مجلس شورای اسلامی» «هیئت وزرا» و «رئیسجمهور» آشنایی دارند، اما حقیقتاً کدام یک از ما میتواند برنامه روزانه یک «نماینده مجلس»، یک «وزیر» یا حتی «رئیسجمهور» را بیان کند یا به چه میزان از اختیارات و وظایف آنها آگاه هستیم و حتی شناخت سطحیتر، یعن
فریدون جیرانی معتقد است که در سریال «شهرزاد» عشق بر بستر تاریخ مطرح میشود و قرار است تاریخ بهانهای باشد تا عشق جلوه کند.
دنیای سینما: شفافیت در مدیریت همیشه پسندیده است. از ابهام، طفره رفتن و شانه خالی کردن از پاسخگویی خیلی بهتر است.
دانشجوی اردبیلی در یادداشتی به نقد بررسی فیلم اکسیدان پرداخت و نوشت؛اکسیدان از آن دست فیلمهایی ست که موفقیت در گیشه به هر قیمتی را به هر متر و معیار سینمایی و هنری ترجیح می دهد. به همین دلیل خود را دنباله رو فیلمهای کمدی سخیف و سطحی قرار می دهد، اما این تمام موضوع نیست.
دنیای سینما: مشکل کجاست؟ چرا اکران فیلم های سینمایی در ادوار گوناگون و دولت های مختلف با چالش و مشکلاتی مواجه می شود؟ اگر در قانون معیارهای روشن و و شاخصه های شفافی وجود دارد چرا این معضل برطرف نمی گردد؟